THE ARTISTS

Onze missie is eenvoudig: mensen verbinden door een hoogstaande culinaire totaalervaring aan huis. Lekker eten en een goed glas wijn, bereid en gebracht door uw privé kok aan huis, in een discreet, klassevol en ongedwongen kader.  Hiervoor gaan we ver. Van uitgebreide gastronomische meesterwerken tot een exclusieve, op maat gemaakte catering voor evenementen. Hierbij creëren wij steeds met veel oog voor detail, een stijlvolle setting met de finesse van een restaurant. Geniet zorgeloos, samen met uw gasten, van een onvergetelijke totaalervaring met een Italiaanse toets. Welkom bij Goloso, the art of fine dining.

private chefs FABIO & LORENZO

Fabio kok aan huis goloso

Fabio

Fabio, Genkenaar, kosmopoliet met Italiaanse roots en een gepassioneerd hobbychef – is niet enkel zaakvoerder maar tevens meester in het gastheerschap.  Zijn Italiaanse flair zorgt voor een gemoedelijk en ongedwongen kader voor u en uw gasten.  Kortom, hij is de perfecte host voor uw event. Met zijn creatieve achtergrond als architect, organisatietalent en oog voor detail creëert hij een elegante en persoonlijke totaalbeleving bij jou thuis. In de keuken is hij de rechterhand van chef Lorenzo en herken je zijn passie voor culinair tafelen en kwaliteitsproducten aan de smaken op jouw bord.

lorenzo kok aan huis goloso

Lorenzo

Gepassioneerde chef-kok Lorenzo is de creatieve factor in de keuken en een bedreven kunstenaar in het samenstellen van menu’s, het bedenken, bereiden en dresseren van culinaire meesterwerken. Afgestudeerd als restauranthouder en met een mooi palmares aan horeca-ervaringen, voelt hij zich in zijn element in iedere keuken. Met de keuze van marktverse ingrediënten, op elkaar afgestemde combinaties en diverse kooktechnieken  brengt hij  de zintuiglijke beleving van onze gerechten in evenwicht.

proef de
seizoenen

verse smaakexplosies

Wij streven ernaar om jou een unieke culinaire ervaring te bieden, waarbij we gebruikmaken van de beste seizoensgebonden producten. Onze passie en toewijding voor versheid en kwaliteit staat centraal in alles wat we op het bord brengen, waardoor elke hap een tongstreling wordt.

 

In elk seizoen selecteren we zorgvuldig de meest uiteenlopende bekende of minder bekende verse ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Knapperige groenten van de lente, sappige vruchten van de zomer, de rijke oogst van de herfst of de hartverwarmende smaken van de winter – bij Goloso vind je altijd gerechten die perfect samengaan met het ritme van de natuur.

totale
ontzorging

jouw culinaire totaalervaring

Neem plaats, leun achterover en laat de rest aan ons. Al van in het begin begeleiden wij u in de keuze van smaakvolle, op elkaar afgestemde gerechten, we stellen u perfect passende begeleidende drankarrangementen voor en nemen gedurende het traject het voortouw zodat u kan ontspannen.

We creëren een aangename en ongedwongen sfeer, een elegante tafelaankleding met stijlvol glaswerk, bestek, porselein en tafellinnen. Wij kleden het geheel aan met designkaarsen, verse bloemen en gepersonaliseerde menukaarten.

Goloso ontfermt zich over de ontvangst van uw gasten, een vlotte bediening en na afloop van uw etentje laten wij uw keuken weer kraaknet achter.  Dus vergeet stress en geniet zorgeloos van een onvergetelijke culinaire ervaring bij jouw thuis of op de locatie van uw keuze.

Bij Goloso bieden we een onvergetelijke culinaire ervaring bij jou aan huis of op locatie. Een intiem diner, een feestelijke gelegenheid of een exclusieve catering voor een zakelijk evenement. We brengen een smaakvolle totaalbeleving naar een plek naar keuze. 

Get in touch with us

Add Your Heading Text Here