food services

Wij geloven sterk in de verbindende kracht van culinair genieten. Lekker eten & drinken, door uw privé kok aan huis bereid en gebracht in een intiem, klassevol en ongedwongen kader. Hierbij creëert Goloso met oog voor detail een stijlvolle setting met de finesse van een restaurant. Geniet, samen met uw gasten, van een onvergetelijke totaalervaring met een Italiaanse toets.               

Chef Lorenzo en Fabio

our artistic approach

01

kok
aan huis

Stap binnen in de wereld van gastronomie aan huis en ervaar het restaurant bij je thuis. Haal met Goloso jouw private chef naar jouw eigen keuken, waar de kunst van culinair vakmanschap tot leven wordt gebracht. Van exquise gerechten tot persoonlijke aandacht, elk gerecht wordt een feestelijke gebeurtenis. Wees te gast bij jezelf en geniet van een meesterlijk samenspel van smaken, klassevol geserveerd met een vleugje Italiaanse flair, gebracht door uw kok aan huis.

02

culinaire
catering

Goloso’s maatwerk catering tilt elk evenement naar een hoger niveau. Een culinaire catering voor een exclusief bedrijfsevenement of een intieme viering, ons vakbekwaam team zorgt met oog voor detail voor een onvergetelijke ervaring. Verwen uw gasten met een bijzondere catering, op maat van uw persoonlijke smaak of  identiteit van uw onderneming.  Wij brengen gastronomie met een onderscheidende indruk.

03

cook
& dine

Ontdek de geheimen achter de exclusieve keuken met Goloso’s boeiende kookworkshops. Laat onze ervaren chefs je begeleiden bij het bereiden en dresseren van heerlijke gerechten, achteraf geniet je met je collega’s of vrienden van je bereiding in een ongedwongen sfeer.  Van beginners tot fijnproevers, onze maatwerk workshops bieden een hands-on ervaring die jouw  vaardigheden in het gastheerschap naar nieuwe hoogten tilt.

04

wine
& more

Proef de rijkdom van wijn in een exclusieve proeverij op maat van jouw persoonlijke smaak of laat je geheel door ons verrassen. Fabio & Lorenzo nemen je mee op wijnreis door weloverwogen selecties, perfect afgestemd op jouw wensen. Geniet van een verfijnde avond vol met aroma’s, texturen en smaken, met bijpassende degustatie gerechtjes. Voor levensgenieters die streven naar een ongeëvenaarde wijnavontuur.

Get in touch with us

Add Your Heading Text Here